Şehit Selçuk Kurt İlkokulu
Halkkent Mah. Prof. Sadi Irmak caddesi No12 TOROSLAR/MERSİN

VİZYON

Evrensel ve toplusal değerlere saygı duyan, paylaşımcı, katılımcı, özgür düşünceye sahip, değişim ve gelişime açık sorgulayan, çok yönlü bireyler yetiştirmek için çağdaş eğitim olanağı sunan;Tüm çalışanların işbirliği ve dayanışma içinde, her gün daha iyiye ulaşmaya çalıştığı bir okul olmak istiyoruz.

MİSYON

Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve İnkılâplarına bağlı, bir üst öğrenime ve hayata hazır, çağımız gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde ruh ve beden sağlığı açısından kendisine güvenli, bilgi ve becerilerle donanımlı biz duygusunu yaşayan ve yaşatan, ülkemize ve insanlığa faydalı daima en iyisini hedefleyen, amaca ulaşmak için yılmadan araştıran eleştirel bakış açısına sahip Cumhuriyetçi bireyler yetiştirmek için varız.

İKİLİ

Ders Başlama ve Bitiş

SABAH DERS BAŞLAMA SAATİ : 07:00 DERS BİTİŞ SAATİ : 12:00 ÖĞLEN DERS BAŞLAMA SAATİ 12:10 DERS BİTİŞ SAATİ 17:00

KLİMA